Meisjes douche

kurenz :: RPG :: Binnen

Ga naar beneden

Meisjes douche

Bericht  Lily op do nov 26, 2009 4:57 pm

Dit zijn openbare badkamer, de doucheruimtes zijn echter wel in aparte hokjes ingedeelt die je op slot kunt draaien. Het zijn hele kleine hokjes, claustrofobisch mensen zullen zich er niet erg op gemak voelen. In de "badkamer" zelf zijn er een aantal wasbakken, met daarboven grote spiegels. Verder zit er zo'n handendroog machine. (dat was even van belang om te zeggen, stel je voor dat we de mexiaanse griep krijgen als we met zijn allen van die doekjes gaan gebruiken!)

~~~~~~~~
avatar
Lily

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 26-11-09

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Meisjes douche

Bericht  Lucy op do nov 26, 2009 8:28 pm

Het was zover gekomen dat Lucy nog maar tien minuten had om te douchen door het langzame eten en dus had ze snel haar spullen gepakt en was ze doorgelopen naar de douches, die nu nog redelijk warm waren. Eindelijk leek ze een beetje wakker te worden en een stuk minder chagerijnig liet ze de stralen over haar lichaam lopen, om niet veel later al haar haren te wassen. Het was opschieten geblazen op dit moment. Snel waste ze haar haren weer uit en droogde ze zichzelf af. Haar kleding had ze ook in een vlug tempo weer aangetrokken, ook al hoefde ze zich daarmee eigenlijk niet te haasten en een paar minuten later had ze ook haar make-up bijgewerkt en haar nog natte haren doorgekamd. Zo moest het maar even voldoen. Redelijk tevreden liep ze dan ook de douches weer uit, benieuwd naar wat er de rest van de dag zou gebeuren.
avatar
Lucy
Admin

Aantal berichten : 55
Registratiedatum : 25-11-09

Profiel bekijken http://kerensanadine.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Meisjes douche

Bericht  Lily op do nov 26, 2009 8:35 pm

Lily die met moeite haar maaltijd naar binnen had gekregen, kreeg nu een koude douche over haar heen. Ze zuchtte en was blij toen ze eindelijk de douche weer uit kon doen. Ze rilde nog even na en sloeg de warme zachte handoek om haar heen. De andere die ze had meegenomen draaide ze om haar haren heen. Even later stond ze aangekleed in een kort jurkje en hakken voor de spiegel haar make up te doen, ook foinde ze haar haren en bracht het in model. Uiteindelijk stopte ze alles weer in haar toilettas. Op naar de hal.
avatar
Lily

Aantal berichten : 40
Registratiedatum : 26-11-09

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Meisjes douche

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


kurenz :: RPG :: Binnen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum